Sony (Ericsson)

Sony Xperia James Bond Phone

Sony Xperia / James bond Phone

Superscherpe videochats die afstanden laten verdwijnen. Met de 13 MP-camera van Sony met 1080p full HD-functionaliteit leg je alles met fenomenaal scherp vast. En omdat de meest memorabele momenten spontaan plaatsvinden, hoef je nooit iets te missen met de snelle camera die binnen een seconde gebruiksklaar is.

De app Movies downloadt alle informatie over films die je hebt gedownload of overgebracht en laat hiervan genieten in fantastische kwaliteit. Of je speel je eigen video’s af voor je vrienden. Laat het met een druk op een knop zien op je HD-tv. Zonder kabels dankzij de functie voor scherm spiegelen* of via een HDMI-standaardkabel met de MHL-adapter** of Xperia TV-dock**. En omdat je alles in full HD live kunt streamen, zien de beelden op je HD-tv er net zo prachtig uit als op je telefoon.

*Xperia™ T/TX gaat de functie voor scherm spiegelen in november 2012 introduceren op basis van de gecertificeerde Wi-Fi Miracast-norm. Je hebt een adapter voor je tv nodig als je de functie voor scherm spiegelen wilt inschakelen.
**Afzonderlijk accessoire, niet inbegrepen

De beste muziek – met de geluidsweergave van Sony

De ouwe getrouwe Walkman is terug. Xperia T wordt geleverd met de nieuwe app WALKMAN. Zet je playlists erop. Of gebruik er een van ons en haal dan gelijk album art en info over de artiest op. Het lijkt wel toverkracht. Bekijk waar je vrienden naar luisteren. Nog niet genoeg? Duik dan in de miljoenen nummers op Music Unlimited. Wanneer je de juiste track hebt gevonden, zet je met xLoud het volume lekker hoog, maak je alles naar wens met de grafische equalizers en geniet je van fenomenale geluidskwaliteit. Of je maakt verbinding met draadloze speakers en gebruikt je telefoon als een perfect DJ-deck!

Games!

Ben je een snelheidsduivel? Of daag je graag je vrienden uit? Van racegames tot epische fantasygames en lollige sociale games, het is allemaal te downloaden op deze PlayStation®-gecertificeerde smartphone. Dus hoe je ook wilt spelen, verveling heeft geen schijn van kans meer.*

*Titels beschikbaar via de PlayStation Store en Google Play. De beschikbaarheid van de PlayStation® Store is afhankelijk van de markt. Het aantal gametitels verschilt per markt.

Sla meer op. Je leven lang gratis opslagruimte van 50 GB*

Je beschikt nu over 50 GB gratis opslagruimte voor al je muziek, video’s, foto’s en andere zaken – die je voor altijd kunt gebruiken. Samen met Box® bieden we je een plaats voor al je zaken zodat je toegang hebt tot alles op je telefoon, computer of tablet. Je hoeft alleen maar even de app Box for Android te downloaden en vanaf je Xperia™-smartphone een account aan te maken om je gratis opslagruimte te claimen.

*De gratis bestandsopslagruimte van 50 GB is een tijdelijke aanbieding die afloopt op 31 december 2012.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time