• LG
  • Posted

LG Optimus L7

 

LG Optimus L7

Bij het design van de nieuwe L-lijn is het uitgangspunt telkens geweest LifeStyle. Daar staat de L dus voor. Het is de best uitgeruste telefoon uit hun nieuwe Optimus L-lijn.

Specificaties

Deze nieuwe LG smartphone heeft het grootste scherm van deze nieuwe L-lijn. Hij heeft namelijk een 4,3 inch scherm. Het is een zogenaamde IPS touchscreen. IPS staat voor In-Plane Switching en is een techniek die de kijkhoeken en kleurreproductie van het scherm optimaliseert. Het scherm kan 16 miljoen kleuren tonen.Qua afmetingen meet hij verder 126mm in de lengte, in de breedte 76mm en hij is ook echt smal, namelijk 9mm!

De LG Optimus L7 een Android smartphone. Het is goed om te weten dat hij op de allerlaatste versie van Google Android draait; Android 4.0, oftewel Ice Cream Sandwich. Hij draait een single-core 1GHz processor en in combinatie met 1 GB RAM geheugen

Aan de achterkant van de het toestel zit een 5 megapixelcamera die ondersteund wordt door een LED flitser, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes goede foto’s kunt maken. Ook kun je nadat je een foto gemaakt hebt, deze supersnel delen met je vrienden via onder andere Facebook, email, Twitter en sms. Natuurlijk ondersteunt het toestel naast Bluetooth, USB ook WiFi en 3G internet. Dus internetten gaat net als de rest ook snel op je smartphone.

 

Last modification: vr 20 nov 2015
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time