• HTC
  • Posted

HTC X+

 

HTC One X+

De best beoordeelde Android-telefoon van HTC is nog beter geworden met meer kracht verpakt in een razendsnelle 1,7GHz quad-core processor voor 67% snellere prestaties.* HTC One X+ biedt een compromisloze reactie op al je eisen, beginnend met een verdubbelde interne opslagruimte: 64GB. En: hij heeft de langste batterijduur ooit – tot 50% langer – met grootse prestaties en een spreektijd van maar liefst 6 uur*.

Prestaties en snelheid.

Onze beste Android-telefoon presteer nu 67% sneller* met een machtige 1,7GHz quad-core processor die de eisen van het multitasken gemakkelijk aan kan. Snel webpagina's laden, video's bekijken en animaties snel – en we bedoelen snel – binnenhalen. Gaming is naadloos en meeslepend met een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Entertainment onderweg.

Huur of koop films en programma's met een keuze uit vele titels in HTC Watch 2.0. Beleef het allemaal op het briljante HD-scherm of op het grote scherm dankzij HTC Media Link HD waar je draadloos al je favoriete content op elke tv kunt projecteren voor ieders kijkgenot.

Luister niet alleen naar je muziek–voel de muziek met de exclusieve, ingebouwde Beats Audio™.

Je krijgt de meest intense luisterervaring met diepere bassen, duidelijkere zang en gedetailleerde hoge noten voor al je muziek, games, films en video's. Je krijgt ook de exclusieve Music hub en Sync Manager van HTC voor een gemakkelijke toegang tot de muziek waar jij van houdt.

De continu-opnamefunctie met één knop vuurt 4 foto's per seconde af zodat je er zeker van bent dat je elke keer de perfecte foto neemt: zoals de onbetaalbare uitdrukking op het gezicht van je kind als hij zijn eerste doelpunt maakt. Met de exclusieve HTC VideoPic kun je tegelijk video opnemen en foto's maken. En als je een geweldig moment mist terwijl je met video-opnames bezig bent, hoef je de opnames alleen maar af te spelen en een foto te kiezen uit zo veel mogelijk frames als je wilt.

 

Last modification: vr 20 nov 2015
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time