• HTC
  • Posted

De nieuwe HTC One

 

HTC wilt met de One terughalen wat het in 2012 is kwijtgeraakt. Ondanks een serie zeer goede smartphones, waaronder de One X, is het bedrijf er niet echt op vooruitgegaan. Nu gaat HTC een nieuwe poging doen met de HTC One.

De HTC One beschikt over een zeer snelle 1,7GHz Snapdragon processor. Deze processor is 40% sneller, en met zijn 4,7 inch Full-HD scherm geeft hij alles heel mooi en snel weer. Ook krijg je er 2GB aan RAM, 32GB aan opslag en 25GB aan cloudopslag via dropbox bij.

De telefoon beschikt over een ultrapixelcamera. Deze camera beschikt over 3 sensoren van ruim 4 megapixels, in plaats van één 13 megapixel sensor. Zo wordt er meer licht opgevangen, waardoor de fotokwaliteit sterk verbeterd.

Ook wilt het bedrijf zich onderscheiden met het nieuwe thuisscherm. In dit nieuwe thuisscherm kan je snel overzichten zien van bijvoorbeeld social media, en nieuws feeds. Zo kunnen bepaalde social media, en nieuws-apps live informatie tonen op het thuisscherm.

Bovendien komt HTC nu ook met de zogeheten ‘Zoe Photo’. Deze functie op de camera maakt in principe 20 foto’s, in 3 seconden. Op deze manier is er altijd een foto op het juiste moment gemaakt. Ook wordt er eenvoudige bewerkingssoftware meegeleverd vanuit HTC.

@Robert Schouten

Last modification: vr 20 nov 2015
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time