• Apple
  • Posted

iOS6

 

iOS 6, De basis van iPhone 4S en iPhone 5

iOS vormt het hart van elke iPhone, iPad en iPod touch. iOS bevat alle ingebouwde apps die je dagelijks gebruikt en alle intuïtieve technologie – zoals Multi-Touch – die iPhone zo geavanceerd maken.6 Met elke gratis iOS-update worden de mogelijkheden van je apparaten verder uitgebreid. Je vindt de laatste versie, iOS 6, al geïnstalleerd op iPhone 5. Dus je kunt direct aan de slag met meer dan tweehonderd nieuwe functies waarmee alles wat je dagelijks doet nog gemakkelijker wordt.

Alles wat je nodig hebt. Waar je ook bent.

iCloud is al in iPhone 5 ingebouwd. Als je iCloud inschakelt, heb je direct toegang tot alles wat je nodig hebt, of je nu met je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc werkt.6 Met de nieuwe voorzieningen in iOS 6 krijg je nog meer voor elkaar in iCloud. Je kunt bijvoorbeeld foto's delen met een selecte groep mensen via Gedeelde fotostreams. Een zoekgeraakte iPhone lokaliseren, vergrendelen en terugvinden kan met Zoek mijn iPhone. Met iCloud-tabbladen kun je een webpagina bekijken op het ene apparaat en doorgaan waar je gebleven was op een ander apparaat. Het kan allemaal. En dat is nog maar het begin.

Panorama.

iPhone is wereldwijd de populairste camera. En dat is niet voor niets. De foto's zien er zo indrukwekkend uit dat je moeilijk kunt geloven dat ze met een mobiele telefoon zijn genomen. En alles wat de iSight-camera op iPhone 4S zo populair heeft gemaakt, is nu te vinden op iPhone 5 – met allerlei extra's. Met de nieuwe panoramafunctie fotografeer je alles van een flinke familiereünie tot een prachtig shot van de Grand Canyon. Met één vloeiende beweging leg je tot wel 240 graden vast. De gyroscoop, A6-chip en Camera-app werken samen om één naadloze panoramafoto in hoge resolutie te maken – tot 28 megapixels.

Nog betere voorzieningen.

Ook de Camera-app is verbeterd: tot 40 procent snellere fotoregistratie, betere prestaties bij weinig licht en verbeterde ruisonderdrukking. Dus je kunt nu nog meer foto's maken, die bovendien gedetailleerder en helderder zijn.

Verbeterde HD-videofunctie.

Stel je eens voor: een hilarische, niet te missen film vol avontuur, geproduceerd door jou en gefilmd op iPhone 5. Met de iSight-camera neem je indrukwekkende 1080p HD-video op. Verbeterde beeldstabilisatie tegen schokkerige beelden. Gezichtsdetectie voor wel tien gezichten: iedereen komt in de schijnwerpers. Je kunt tijdens het filmen zelfs foto's nemen, dus tijdens het vastleggen van grootse momenten kun je ook die kleine gebeurtenissen pakken.

FaceTime HD-camera.

Met de camera aan de voorkant op iPhone 5 kun je FaceTime-videogesprekken voeren. En nu kunnen die gesprekken ook plaatsvinden via een mobiel netwerk als er geen Wi-Fi beschikbaar is.4 De kwaliteit van FaceTime-videogesprekken is zo verrassend dat het lijkt of je in dezelfde ruimte zit als je gesprekspartner. Je kunt de camera aan de voorkant ook gebruiken om een zelfportret te maken of 720p HD-video op te nemen.

 

Last modification: vr 20 nov 2015
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time