Blackberry 7.1

 

Nieuwe functies in BlackBerry 7.1

Doe meer wat u graag doet,
en langer

Blijf in contact, luister naar muziek en speel spelletjes zonder u zorgen te moeten maken over het verbruik van uw batterij. Activeer de slimme Battery Saving Mode App en uw BlackBerry®-smartphone zal automatisch het stroomverbruik verminderen wanneer dat nodig is om de levensduur van de batterij te maximaliseren. U zult nooit moeten inboeten aan de dingen die u leuk vindt.

BlackBerry Messenger

Met de nieuwste versie van BBM personaliseert uw smartphone nog meer met nieuwe emoticons en de mogelijkheid om chat bubble-kleuren aan te passen. Met BlackBerry® Tag integratie kunt u een vriend uitnodigen op BBM door gewoon uw BlackBerry-smartphones met NFC tegen elkaar te tikken1.

BBM Music

Ontdek een nieuwe manier om muziek te delen. Met BBM Music heb je toegang tot talloze muzieknummers, kun je afspeellijsten samenstellen, nummers met elkaar uitwisselen, en met de allernieuwste update inhoudelijk betere contacten leggen door de profielen en afspeellijsten van de persoon die jou heeft uitgenodigd te bekijken, voordat je deze persoon tot jouw netwerk toelaat. Hoe meer vrienden u hebt, hoe meer muziek u krijgt. Dit is de nieuwe sociale muziekapp, een exclusiviteit van BlackBerry.

BlackBerry Bridge

Gebruik uw BlackBerry-smartphone als draadloos toetsenbord en muis voor uw BlackBerry® PlayBook™, of gebruik uw BlackBerry PlayBook als groter scherm om uw e-mail, BBM of agenda te raadplegen of om documenten te bewerken op uw BlackBerry-smartphone.

BlackBerry Travel

De BlackBerry® Travel™ app plant uw verplaatsingen virtueel. Download de nieuwste versie van BlackBerry App World™ om de beste deals te vinden voor hotels of huurauto's, of om een limoservice te regelen van en naar de luchthaven. Ontvang een waarschuwing als uw vlucht vertraging heeft of is afgelast, zoek een nieuwe vlucht en licht uw BBM-contactpersonen in zonder de app te verlaten.

Near Field Communication

De BlackBerry® 7-ervaring reikt zelfs nog verder met Near Field Communication (NFC)1. Met de ingebouwde NFC-technologie maakt u verbinding met andere NFC-apparaten of originele BlackBerry-accessoires. Met BlackBerry Tag in BlackBerry 7.1 kunt u onmiddellijk BBM-contacten, documenten, URL's, foto's en andere multimediacontent uitwisselen met een "tik" van uw toestel.

Application Resource Monitor

Application Resource Monitor is een app die voor u alle openstaande applicaties die uw batterij verbruiken identificeert en een waarschuwing geeft. Het geeft enkel een waarschuwing voor applicaties die actief zijn en niet in gebruik zijn, of actief zijn terwijl het toestel in slaapstand is.

 

Last modification: vr 20 nov 2015
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time